Wat vond jij?

04/07/2019

Hoe heb jij jouw start van de zomer beleefd? Wil je nog iets kwijt over je ervaring: wat je fijn vond of wat misschien beter kan?
Laat dan hier een reactie achter.

Jouw mening helpt ons om AlbaNova 2020 nog beter te maken!

Wat vond jij? | Albanova Festival Wat vond jij? | Albanova Festival
AlbaNova | The Musical Gift
Zaterdag 23 & zondag 24 juni 2018 | Landcommanderij Alden Biesen

Muziek, die ongrijpbare menselijke extravagantie, is een talent en een geschenk dat we doorgeven van generatie op generatie, van muzikant tot luisteraar, van mond tot oor. Een geheugen van gezongen, gespeelde en geschreven klanken die telkens weer uitnodigen tot variaties en nieuw speelplezier. De overdracht en voortdurende transformatie van muziek vormen het thema van AlbaNova editie 2018.

Het programma wordt meer dan ooit een muzikaal cadeau​, passend bij een feesteditie​. Naar aanleiding van het 40-jarige bestaan van Musica komen heel wat artiesten aan bod die in het verleden een belangrijke metgezel waren op ons muzikale pad. Het feest start dit jaar al op zaterdagavond met de Belgische première van de kameropera 'Mary Stuart: In my End is my Beginning' met Sofie Vanden Eynde en Lore Binon.

Ontdek het programma vanaf morgen op www.albanovafestival.com & koop alvast je tickets aan vroegboekprijzen!

Een organisatie van Musica en Landcommanderij Alden Biesen met de steun van Piano’s Maene, Klara, drukkerij Paesen en de Vlaamse overheid