Dit was AlbaNova 2019!

05/07/2019

De bloemenkroontjes zijn opgeborgen, de linten van de meipalen opgerold. De zon brandt misschien na op onze snoet, maar midzomerfestival AlbaNova 2019 ligt helaas achter ons.
We blikken tevreden terug op een uitzonderlijk warme editie met een goede opkomst, toffe workshops, uitmuntende performances en een heerlijke midzomersfeer.

Dank aan alle artiesten, medewerkers, partners, deelnemers en vrijwilligers die AlbaNova ‘En Route’ mogelijk hebben gemaakt! En natuurlijk ook een dikke merci aan de talrijk aanwezige en enthousiaste bezoekers!

Op naar AlbaNova 2020! Plan deze datum alvast in je agenda: zondag 28 juni.
Meer info volgt binnenkort.

AlbaNova ‘En Route’ in beeld

Aftermovie ‘En Route’

Wat vond jij?

Dit was AlbaNova 2019! | Albanova Festival Dit was AlbaNova 2019! | Albanova Festival
AlbaNova | The Musical Gift
Zaterdag 23 & zondag 24 juni 2018 | Landcommanderij Alden Biesen

Muziek, die ongrijpbare menselijke extravagantie, is een talent en een geschenk dat we doorgeven van generatie op generatie, van muzikant tot luisteraar, van mond tot oor. Een geheugen van gezongen, gespeelde en geschreven klanken die telkens weer uitnodigen tot variaties en nieuw speelplezier. De overdracht en voortdurende transformatie van muziek vormen het thema van AlbaNova editie 2018.

Het programma wordt meer dan ooit een muzikaal cadeau​, passend bij een feesteditie​. Naar aanleiding van het 40-jarige bestaan van Musica komen heel wat artiesten aan bod die in het verleden een belangrijke metgezel waren op ons muzikale pad. Het feest start dit jaar al op zaterdagavond met de Belgische première van de kameropera 'Mary Stuart: In my End is my Beginning' met Sofie Vanden Eynde en Lore Binon.

Ontdek het programma vanaf morgen op www.albanovafestival.com & koop alvast je tickets aan vroegboekprijzen!

Een organisatie van Musica en Landcommanderij Alden Biesen met de steun van Piano’s Maene, Klara, drukkerij Paesen en de Vlaamse overheid